Geen categorie

Delen met anderen

Op dit moment zitten veel ouderen en gehandicapten alleen. Ze mogen geen bezoek krijgen van hun dierbaren waar ze vaak wel afhankelijk van zijn in hun sociale leven. Vanuit verzorgingshuizen en begeleiding van alleenstaande ouderen is het verzoek gekomen op Amstelveen voor elkaar om kaartjes en gedichtjes etc te brengen om uit te delen aan deze ouderen om ze te laten weten dat er aan hen gedacht wordt en ze er niet alleen voor staan. Wij dachten dat het mooi zou zijn om de foto’s van resultaten die op de site geplaatst worden te gebruiken om kaartjes ed.  van te maken. Uiteraard gebeurt dit alleen met toestemming van de maker. Het is ook mogelijk daar als maker al een persoonlijke boodschap op te plaatsen. Zo hebben de bewoners van verzorgingshuizen die nu geen bezoek mogen ontvangen, iets leuks. Op deze manier doen wij wat we fijn vinden en hebben anderen daar plezier van.