Reacties

19 mei 2020
Beste Johanna,

heel erg bedankt voor de kaarten die wij gekregen hebben namens de bewoners. Het wordt zeer gewaardeerd dat er zo aan ze gedacht wordt.

Met vriendelijke groet, Elly

4 mei 2020

Nieuw Vredeveld
Locatie Belmonte

23 april 2020
Hi Johanna,

Allereerst, bedankt weer voor de mooie set met kaartjes! Ik heb ze weer verdeeld over onze afdelingen en hopelijk weer een hoop bewoners blij gemaakt. Ik kan, door alle maatregelen, de kaartjes op dit moment niet zelf afgegeven bij de bewoners, maar hoor van mijn collega’s uit de zorg dat de kaartjes zeer gewaardeerd worden. Vooral bewoners met weinig familie die nu ook geen contact hebben met hun ‘buren’ op de afdeling en in huis worden ontzettend blij van een kaartje en zijn soms oprecht ontroerd door alle lieve woorden. Een 96-jarige bewoonster van één van onze locaties staat bij elk kaartje met tranen in haar ogen in de deuropening. Ze heeft zelf geen kinderen en weinig familie en ‘heeft nog nooit zoveel mooie, lieve en hartverwarmende kaartjes gekregen’. Ze hangt alle kaarten vol trots op de deur en iedereen die binnenkomt laat ze vol trots haar verzameling zien. Kortom, elke kaartje wordt gewaardeerd. Ik kijk zelf ook altijd vol bewondering naar alle mooie kunstwerken die op jullie kaarten staan. Prachtig!

Dankjewel!
Met vriendelijke groet,
Joëlle

9 april 2020
Wij krijgen dagelijks dankbare mensen aan de telefoon voor alle lieve attenties die ze hebben gekregen, ook jullie mooie kaarten. Dankjewel!!! Hartelijke groet Elena

Wij hebben ze ook ontvangen! Dank hiervoor!
Virginia, Klaasje Zevenster

Hier in de Poel heb ik ze gekregen en doorgegeven aan de afdelingen!
Joëlle

Yes in Vredeveld zijn ze ook ontvangen, volgens mij vorige week.
Groetjes

eind maart 2020
De eerste kaarten met afdrukken van de kunstwerken met thema huisdieren zijn afgeleverd bij Nieuw Vredeveld, Klaasje Zevenster, Brentano, Zonnehuis en Huis aan de Poel. Dus onze dank!